Jumaat, 18 November 2011

ari terakhir sekolah sesi 2011...:)

ary ni perasaan aq rase bercampur baur gile....sedih and the same time aq ase takot gile bile cuti sekolah nak stat ni...yelah mane x nye aq taon ni dah form 4 tambahan pulak ary ni dah ary last skola so taon dpan aq dah melangkah ke form5...taon untuk berusaha dengan lebih keras bab taon depan aq kene menghadapi satu peperiksaan yang besar dan gak penting dalam hidop aq...(bukan agak penting tapi aq ase memang penting pon) iaitu peperiksaan SPM.....:/ya Allah takotnye aku nak melangkah ke tahun depan bab SPM nilah antare pekse yang pling penting sekli dlm hidop aq bab ianya blh dikatekan dapat menentukan hala tuju hidop kite dan masa depan kite satu hari nanti...tapi untuk menghilangkan rase takot aq ni...aq nak citekan sket pasal ape yang berlaku mase ary terakhir skola tdi.....aq ary ni dtg skola agk lambat sket dlm kol 7:20(selalunye aq g skola kol 7 tepat) tpi yg plg memeranjatkan aq kat skola tdi boleh aq sampai2 je kat skola dak2 xde langsong kat skola....dah dalam 7 lebih gitu baru lah ade budak2 yg datang untuk memeriahkan ary terakhir sekolah...tadi juge boleh dikatekan first time aq wat skola aq tu cam skola bapak aq sendiri...bosan2 je aq ngn membe aq afiqah kua jap g umah die pastu kiteorang g bli sarapan bab  makcik kantin dah malas nak masak so kantin xde makanan.....selain aq ramai la jugak dak2 yang datang g sarapan pagi kat luar....yelah bab cikgu2 pon xde yang amek kisah sal kiteorang so (bak kate nora danish) KITE ENJOY!..kat kelas kiteorang sempat snap gamba dan berkongsi tip2 blog dan komputer (thankz khairil bab banyak aja aq) ok la ni jelah yang aq nak tulis tok ary ni....dan kepade kawan2ku yang mungkin membace entry ku ini aq nak mintak maap banyak2 kat korang klo aq de wat dose ke salah ke silap ke terkasar bahase ke ngn korang harap dapat dimaafkan al maklum la seperti tajuk blog aq ni aq manusia lemah...so aq sentiase membuat kesilapan dan kekhilafan buat membe2 ku yang berpindah ke skola len tok sesi persekolahan tahun 2012 aq harapkan korang gembira dan dpat menyesuaikan diri kat tempat baru...dan semoge berjaye dlam peperiksaan SPM  kelak ok....buat cikgu2 yang akan berpindah tahun ini....saye nak mntak maap kepade cikgu2 sume harap dihalalkan segale ilmu dan pengetahuan yang cikgu bagi selame ini dan maafkan lah salah dan silap saye jike ade...(hadoi hati aq dah stat touching :( ) k la sebelum aq nanges bek aq sudahi entry ku ini dengan selamat bercuti kepade korang sume dan selamat maju jaye......assalamualaikum....<3

5 ulasan:

  1. yeahhh..stuju2..sedih kan x dpat jmpa kwn..huwaaa :'(

    BalasPadam
  2. tahun depan study betul2.. SPM kan

    BalasPadam
  3. alya: ye memang betul..kite akan rase sedih ataupon akan menghargai sesuatu kalau sesuatu keadaan tu xde contohnye kawan yang pindah...:)

    ain:ye....insyaallah akan study tol2..;)

    BalasPadam
  4. wa'alaikumussalam.. syahdu betul entry ni

    BalasPadam
  5. ye kakak....saye cite sal mase ary terakhir.....sekola rase sedih sket la bab taon depan saye dah SPM n kawan2 saye dan cikgu2 saye ramai yang pindah taon depan...:'(

    BalasPadam