Rabu, 9 November 2011

ary ni aq rase aq bahgie sangat bab aq dah remove die dri friend list aq....name die Z....die nih boleh dikategorikan sebagai good looking juga....tapi masalahnye,,,sejak aq add die kat facebook die cam x leh terime diri aq seadanya....mngkin aq ase bab faktor umo,tmpt tggl,atau pekerjaan....bagi aq ni lah antare faktor2 yang menyebabkan die cam x leh terime diri aq seadanya berbanding kawan2 die yang kat KL tu...:'(.k Z ni die menetap kat KL,umor die 27 tahun,dan die boleh dikatekan mempunyai rupa paras yang menarik,berpendidikan tinggi,dan mempunyai pekerjaan yang baik.....dlu aq ok je komen2 kat wall die...die pon ok je....x tau la...sejak2 akhir2 ni die cam dah berubah gile dah....die sket pon cam x igt aq....penah skli aq komen kat gamba die mase raye haji ary tu...x lme pastu die leh tls kat status die yang die marah dan hina2 budak sekolah....aq secare automatiknya aq pon terasa la yang die hine dak2 sekolah..bab aq pon dak skola gak dan status die tu cam terlalu umum sangat....aq rase ni lah happy ending aq bersama die..pasni aq x kan nampak g status die yang hina2 dak skolah cam aq ni.....ape!!die igt budak2 skola cam aq ni xde perasaan ke nak dihina2....aq hanye manusia yang lemah dan semestinya aq terasa dengan apa yang die tulis kat facebook die tu....k la ary ni aq lega + sedih gile bab buang die.....so much for my happy ending...:'(....biarlah die dengan hidop die dan aq dengan hidup aq...asal kiteorang bahagia.....start dari ary gak aq akan lupekan die atau aq ase aku akan cube buang die dlam hidop aq......

4 ulasan:

  1. beat ur problem today and move foward =)

    BalasPadam
  2. ok.....thankz kak balqis...:)...

    BalasPadam
  3. kak balqis....nape x jadi pengikut blog ni??? jadilah....:)

    BalasPadam
  4. sudah .. =)
    continue with ur writing

    BalasPadam